EXKLUSIV INBJUDAN – LANSERING

Bli först i Norden att uppleva den helt nya gensekvenseraren från MGI

Upplev marknadens modernaste, snabbaste och mest kostnadseffektiva gensekvenserare från MGI på plats i Örebro eller Linköping. Vi på Triolab och MGI är glada och stolta över att få presentera vad DNBSEQ-G99 kan göra för dig och din verksamhet. 

Örebro: X4425 i X-huset, Campus USÖ, plan 4 på onsdagen den 13/9 kl. 10.00 – 14.00 där vi bjuder på en lättare lunch, presentationer och produktvisning. 

Linköping: Quality Hotel™ Ekoxen – Belvederen på onsdagen den 27/9 kl. 12.30 – 16.00 där vi bjuder på presentationer, produktvisning, mingel och snittar. 

Välkommen! 

Eventet är kostnadsfritt och platserna är begränsade till 50 personer per tillfälle  – först till kvarn! Anmälan är bindande.

Supersnabba DNBSEQ-G99 kommer att frigöra arbetstid för din verksamhet och förbättra er arbetsprocess. Genom instrumentets förmåga att snabbt sekvensera prover i kombination med en integrerad bioinformatisk modul får du direkt högkvalitativa provresultat, i stället för endast rådata. Passa också på att träffa vårt dedikerade team som står redo att erbjuda professionell rådgivning och service. 

Vi är Nordens största distributör inom diagnostik och Life Science.
Hos oss hittar du IVD-produkter till hälso- och sjukvård och produkter för forskning och farmaindustrin. www.triolab.se